Tuesday, December 2, 2014

Vegan Walnut Pesto

Views:

I always have a lot of walnuts at home, and those are not just simple walnuts you buy in the store; those are the "organic-est" nuts ever as they were grown by my parents. That is why I don't hesitate to use them in my recipes. Today I will share a very simple recipe of VEGAN PESTO.

У меня всегда в доме полно самых настоящих самых органических грецких орехов, которые вырастил мои родители, потому я их так часто и использую в своих рецептах. Сегодня я поделюсь очень простым рецептом веганского песто с грецкими орехами.

WALNUT PESTO

Ingredients:

1/2 cup walnuts
2 cups basil
1/4 cup olive oil
2 Tbsp lemon juice
salt, pepper
if you want your pesto to have that cheesy taste you might as well add a bit of nutritional yeast

Directions:

Blend all the ingredients in a high speed blender. Cook the pasta of your choice. Your incredible dinner meal is ready! 


Nutritional value: 206,34 calories (only the sauce)
Protein: 4,33 g, fat19,92 g, carbohydrates: 4,31 g



ПЕСТО С ГРЕЦКИМИ ОРЕХАМИ

Ингредиенты:

1/2 чашки грецких орехов
2 чашки базилика
1/4 чашки оливкового масла
2 ст.л. лимонного сока
соль, перец
по желанию можете добавить пищевые дрожжи, они добавят сырный вкус

Способ приготовления:

Измельчите все ингредиенты с помощью блендера. Сварите пасту. Ваш замечательный ужин готов.


Энергетическая ценность: 206,34 ккал (только соус)
Белки: 4,33 g, жиры: 19,92 g, углеводы: 4,31 g



No comments :

Post a Comment