Sunday, August 16, 2015

Simple Gazpacho

Views:
I've been dying to share this one with you! It's a life saver during this unbearable summer heat. The recipe is simple: it only requires washing, peeling and cutting the ingredients. Leave the rest for your blender! 


GAZPACHO

Ingredients:

  • 6 small tomatoes
  • 1 medium red pepper
  • 1 cucumber 
  • 1/4 cup chopped sweet onion
  • 1 garlic clove
  • 1 tbsp fresh lime juice
  • 2 cups tomato juice
  • salt to taste
  • fresh parsley

Directions:

1. Add tomatoes, pepper, cucumber, onion, garlic clove, lime juice, and tomato juice into a high-speed blender and blend until smooth.
2. Now add the seasonings.
3. Keep it in the refrigerator.

Nutritional value: 22 calories/100g
Protein: 0.86 g Carbohydrates: 4.4 g Fat: 0.17 g

Гаспачо

Ингредиенты:

  • 6 помидор
  • 1 сладкий перец
  • 1 огурец
  • 1/4 чашки нарезанного сладкого лука
  • 1 зубчик чеснока
  • 1 ст л сока лайма
  • 2 чашки томатного сока
  • соль
  • петрушка

Способ приготовления:

1. Измельчите в блендере до однородной массы томаты, огурец, перец, чеснок, сок лайма и томатный сок.
2. Посолите по вкусу.
3. Держите в холодильнике.

Энергетическая ценность: 22 ккал/100 г
Белки: 0,86 г Углеводы: 4,4 г Жиры: 0,17 г

No comments :

Post a Comment