Sunday, November 23, 2014

Raw Beet Soup

Views:

 Today we're going to cook very healthy beet soup. I refer to to it as "very healthy" for two reasons: 1. it's made of beet and 2. it's raw, so all the vitamins are preserved. Let's get to business and the whole preparation will last for about 5 minutes - another benefit of raw "cooking". 


Сегодня мы приготовим очень полезный свекольник, а известен он как очень полезный по двум причинам: во-первых, он из свеклы, а во-вторых он сыроедческий. У свеклы очень много полезных свойств и тем, кто следит за весом она придется по вкусу, так как содержит бетаин, который контрлирует жировой обмен. А готовить наш обед мы будем минут 5 - еще одна прелесть сыроедческого рецепта.

RAW BEET SOUP

Ingredients:

1 large beet
2 tomatoes
1 shallot
2 cups hot water (40 C)
3 Tbsp lemon juice
salt

Directions:

1. Peel the beet and cut into pieces.
2. Put the beet pieces, tomatoes, shallot and water into a blender and blend until smooth.
3. Add salt, lemon juice and serve with parsley.

Our beet soup is ready, enjoy your meal and share this simple recipe with your friends.


Serving size: 100 g
Nutritional value: 11.15 calories
protein: 0.39  fat:  0.07 g, carbohydrates: 2.4 g

СЫРОЕДЧЕСКИЙ СВЕКОЛЬНИК

Ингредиенты:

1 большая свекла
2 помидора
1 лук шалот
2 стакана теплой воды (40 C)
3 ст.л. лимонного сока
соль

Способ приготовления:

1. Очистите свеклу и нарежьте.
2. Измельчите в блендере свеклу, помидоры, лук-шалот и воду до однородного состояния.
3. Посолите, добавьте лимонный сок и подавайте с зеленью.

Наш сыроедческий свекольник готов, приятного аппетита!


Порция: 100 г 
Энергетическая ценность: 11.15 ккал
белки: 0.39  жиры:  0.07 g, углеводы: 2.4 g

No comments :

Post a Comment