Tuesday, November 25, 2014

Light Taco Salad with Walnut "Meat"

Views:

Today I am preparing very simple but very tasty recipe under "Vegan Alternative" tag. This is Taco Salad with Nut "Meat". As a meat substitute I use walnuts and mushrooms in this recipe + herbs and spices of choice.

Сегодня я готовлю очень простой, но очень вкусный рецепт в копилку веганских альтернатив - салат Тако с ореховым мясом. В качестве заменителя мяса в данном рецепте я использую грибы и грецкие орехи и специи по вкусу.

Light Taco Salad with Walnut "Meat"

Ingredients:

for "meat":

1 cup walnuts
1 Tbsp olive oil
1 cup mushrooms

for salad:

1 avocado
1 cup red beans
1 cup corn
red cabbage
1 cucumber
1 tomato

Directions:

1. In a small pan heat the oil. Then add mushrooms and cook for 5 minutes. Add salt, pepper and spices of choice. 
2. Put the mushrooms and the walnuts into the blender and blend just a little bit.
3. Prepare the veggies, serve and enjoy!

Serving size: 100 g
Nutritional value: 93,53 calories
protein: 3,1 g,  fat:  4,54 g, carbohydrates: 10,98 g

Легкий Салат Тако с Ореховым Мясом

Ингредиенты:

для мяса:

1 чашка орехов
1 ст.л. растительного масла
1 чашка шампиньонов
соль
перец
специи

для салата:

1 авокадо
1 чашка красной фасоли
1 чашка кукурузы
красная капуста
пекинская капуста
огурец
помидор
лук-шалот

Способ приготовления:

1. Обжарьте грибы на растительнои масле. Посолите, поперчите и добавьте любимые специи по желанию.
2. Отправьте грибы и грецкие орехи в блендер и слегка измельчите. Наше мясо готово.
3. Нарежьте овощи и наслаждайтесь.

Порция: 100 g
Энергетическая ценность:  93,53 ккал
белки: 3,1 g,  жиры:  4,54 g, углеводы: 10,98 g

No comments :

Post a Comment