Views:
Tofu Scramble is a popular dish for Breakfast. This is a very popular vegan alternative to scrambled eggs. I am offering to try this basic recipe, but you are free to experiment and add some veggies to it, or use more/less spices.
Tofu Scramble - это своего рода веганская альтернатива обычной яичнице. Мы предлагаем Вам самый базовый рецепт, но Вы можете поэкспериментировать и добавить лук, помидоры, любые другие овощи и специи.
Even though I have mentioned that Tofu Scramble is a great idea for breakfast I simply love adding it to my supper, along with raw veggies and hummus.
Ingredients:
250 g tofu
2 tbsp oil
clove of garlic
1 tbsp soy sauce
1/2 tsp turmeric
Directions:
1. Crumble tofu into small pieces with a fork.
2. Heat the oil in the frying pan. Add the tofu, cook for 1 minute, than add the garlic, soy sauce and turmeric and cook another 5 minutes.
Serving size: 100 g
Nutritional value: 162.83 calories
Protein: 6.92 g, fat: 13.48 g, carbohydrates: 3.37 g
Ингредиенты:
250 г тофу
2 ст.л. подсолнечного масла
зубчиик чеснока
1 ст.л. соевого соуса
1/2 ч.л. куркумы
Способ приготовления:
1. Вилкой "раскрошите" тофу.
2. Разогрейте малсо в сковороде. Добавьте тофу, готовьте минуту, затем добавьте чеснок, соевый соус и куркумы и готовьте еще 5 минут.
Энергетическая ценность: 162.83 ккал
Белки: 6.92 g, жиры: 13.48 g, углеводы: 3.37 g
No comments :
Post a Comment