Thursday, November 27, 2014

Chocolate Cupcakes with Chocolate Ganache and Pistachio Nuts

Views:
 
Earlier I have shared my simple vegan chocolate cupcake recipe, but at that time I have chosen to top it with cashew cream. Today I am more into warm topping that is why I will be preparing vegan chocolate ganache to top my cupcakes with chocolate and pistachio nuts.

Ранее я уже описывала как приготовить простой веганский шоколадный капкейк, но когда дело дошло до топпинга мой выбор пал на кешью-крем. А сегодня мне захотелось сварить шоколадный ганаш и украсить ним капкейки и добавить вкусных фисташек.

VEGAN CHOCOLATE GANACHE

Ingredients:

50 g dark cocolate
50 ml vegan milk
25 g pistachio nuts
2 Tbsp maple syrup
vanilla

Directions:

1. Heat the milk and maple syrup in a small sauce pan (you can use a micro wave for that). Add chocolate and vanilla and mix until it's smooth.
2. Let it cool before topping your cupcakes with it.
3. Cover your cupcakes with chocolate ganache and top with pistachio nuts.

Serving size: 100 g
Nutritional value: 326,97 calories(soy milk used)
protein: 5,91 g,  fat:  18,87 g, carbohydrates: 33,73 g

ВЕГАНСКИЙ ШОКОЛАДНЫЙ ГАНАШ

Ингредиенты:

50 г черного шоколада
50 мл веганского молока
25 г фисташек
2 ст.л. кленового сиропа
ваниль

Способ приготовления:

1. Разогрейте молоко и кленовый сироп в небольшой кастрюльке на водяной бане. Добавьте шоколад и ваниль. Постоянно помешивайте.
2. Дайте ганашу слегка остыть до того как украшать ним капкейки.
3. Украсьте капкейки шоколадным ганашем и фисташками.


Порция: 100 g
Энергетическая ценность: 326,97 ккал (подсчитана для соевого молока)
белки: 5,91 g,  жиры:  18,87 g, углеводы: 33,73 g

1 comment :